marți, 19 ianuarie 2010

Un concert cu dedicatie

Sambata noapte, dupa ora 10, va asteptam in clubul Tribute, unde vom canta cu si despre iubire. O dedicatie pentru doamne si un gand pentru toti cei care s-au indragostit vreodata: http://parlament-music.ro/presa-tribute.php.

8 comentarii:

  1. Prin Cluj cand veniti? Mi-ar fi placut sa va ascult piesele, acum, in prag de primavara...

    RăspundețiȘtergere
  2. baieti, lumea asteapta...se raceste blogul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Tirgu Mures, vineri, 28 mai 2010. Can't wait!;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cand veniti si pe la iasi?? Mi-as dori mult sa va vad intr-un concert!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna baieti...ce s-a intamplat cu voi? nu m-ai sunteti activi de multa vreme...stiu ca ati trecut prin cateva momente grele,de-a lungul acestui an,dar nu trebuie sa lasati aceste intamplari sa va doboare. Doru,imi pare rau ca relatia/casnicia ta nu a mers...fruntea sus,fi tare si mergi mai departe. Fanii asteapta ceva nou din partea voastra . .... Mult succes baieti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt atât de mândru și fericit că sunt aici pentru a împărtăși această remarcabilă, minunată și extraordinară mărturie, pur și simplu nu-mi vine să cred acum că fostul meu soț este aici cu mine, cerșind toate faptele lui rele, spunându-mi cum s-a simțit gol. tot timpul când a fost plecat m-a părăsit și m-a rănit atât de mult după un divorț care s-a întâmplat acum 5 luni. Și toată această minune s-a întâmplat imediat după ce i-am cerut ajutor doctorului Egwali, sunt cea mai fericită femeie din lume astăzi, aș spune că o voi avea din nou lângă mine. Este un miracol pentru mine și familia mea și o veșnică plăcere și veselie. Sunt atât de fericit acum și nu știu cât să-mi exprim recunoștința și aprecierea față de Dr. Egwali. Îl recomand cu tărie dacă aveți nevoie de ajutor imediat, deoarece este garantat.
    Trimiteți-l astăzi prin e-mail /dregwalispellhome@gmail.com sau prin
    WhatsApp: +2348122948392

    RăspundețiȘtergere
  8. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el mi-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    RăspundețiȘtergere